Tar de tuffa jobben i svåra förhållanden

Tar de tuffa jobben i svåra förhållanden

För kabel- och rörinstallationer utan ytpåverkan används ofta styrbar borrning. Några exempel på var styrbar borrning används är vid vägkorsningar, våtmarker, vattendrag och vid andra områden där man inte vill eller kan använda sig av traditionell grävning eller öppna schakt.

För kabel- och rörinstallationer utan ytpåverkan används ofta styrbar borrning. Några exempel på var styrbar borrning används är vid vägkorsningar, våtmarker, vattendrag och vid andra områden där man inte vill eller kan använda sig av traditionell grävning eller öppna schakt.

Vermeer  uppdaterar och utvecklar ständigt sina maskiner, mycket baserat på kundernas önskemål och erfarenheter. De nyare Navigatormodellerna har nu fyllts på i Vermeers S3-serie av styrbara borrmaskiner och stora förbättringar har skett inom hastighet, ljudnivå och enkelhet. Det är detta som de tre S:en står för; Speed, Sound, Simplicity.

Snabbt och enkelt

För borrning i berg behöver du en maskin som kan ta de tuffa jobben i svåra markförhållanden. Den nya horisontella styrbara dubbel borrstångsmaskinen, D23x30DR S3 Navigator, hjälper till att leda vägen i bergborrning och fortsätter arvet av S3-märket – snabbhet, enkelhet och ljudnivå.

Kompakt men kraftfull

D23x30DR S3 är en kompakt, men kraftfull maskin som ger operatörerna möjlighet att på ett säkert och effektivt sätt manövrera genom berg i tätbebyggda städer och stressfulla arbetsplatser. Baserat på pålitligheten hos D23x30S3, erbjuder denna bergborrningsmaskin ett minimalt fotavtryck och tyst ljudnivå för operatörskomforten. Gemensamma kontroller från Vermeers övriga S3 Navigator® horisontella styrbara borrmaskiner hjälper operatören att övergå smidigt till bergsborrning, med det nya verktygsalternativet erbjuds exakt styrning och minimalt slitage för att ge optimal produktivitet. D23x30DR S3 levererar imponerande kraft som hjälper dig att arbeta i tuffa markförhållande.

 

Några fakta om maskinen:

 

Motor:                                            Duetz TCD3.6L4
Hästkrafter:                                  100 hp
Längd:                                             627,4 cm
Bredd:                                            141 cm
Höjd:                                               222,3 cm
Vikt:                                                 7484,3 kg
Tryck/drag:                                   106,8 kN/106,8 kN
Rotationskraft:                            4067,5 Nm
Flöde mudpump:                       132,5 L/min
Ljudnivå:                                        83 dB(A)
Borrstänger:                                 FIRESTICK® #625 R & R

Läs också

Ny serie batterimaskiner 14.4 V

Ny serie batterimaskiner 14.4 V

Industriverktyg IDG-Tools AB lanserar en ny serie batterimaskiner för den professionella användaren. I den nya 14.4 V serien med 2.0...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar