Dags för Mittia: Skogstransport!

Dags för Mittia: Skogstransport!

Den 16-17 augusti är det återigen dags för Mittia: Skogstransport i Ljusdal, Hälsingland. Den renodlade fackmässan för hela skogstransportbranschen genomförs nu för elfte gången och är av många ansedd som den  viktigaste mötesplatsen inom hela branschen.

Mittia: Skogstransport är mässan och mötesplatsen för en positiv utveckling inom alla delar av skogstransportnäringen. Här bjuder tillverkarna in skogsåkerier och entreprenö­rer som fraktar rundvirke, skogsbränsle eller sågade trävaror och de som hanterar omlastning eller leverans vid terminaler, sågverk, pappersmassabruk och energiverk. Hit bjuder utställarna in skogs­entreprenörer-, tåg- och sjöfartsoperatörer och de med entreprenaduppdrag för bygg- och underhåll av skogsbilvägar och givetvis skogsbolagen som ofta är beställare av tjänsterna.

Samlar alla länkar

Mittia: Skogstransport är mässan som samlar alla länkar i kedjan för transporter av skog – på väg, i skogen och vid industri & terminal.

 

Läs också

Skogsbranschen kraftsamlar

Skogsbranschen kraftsamlar

Komatsu Forest och den svenska skogsbranschen kraftsamlar nu i ett unikt projekt för ett skonsammare skogsbruk.

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar