Huddig omorganiserar sina exportinsatser

Huddig omorganiserar sina exportinsatser

Huddig omorganiserar sina exportinsatser för att vara mer flexibla och stärka den lokala närvaron i Östeuropa.  När man nu ökar sina ansträngningar i USA för att stödja och utveckla lokala återförsäljare anpassar man även den globala strategin för distribution av Huddig-produkter på marknaden.

Företaget omstrukturerar Huddig Oy för att stödja och utveckla lokala återförsäljare. Försäljningsdistributionen för hela Östeuropa utvecklas och leds från Åbo av VP Huunonen för Huddig AB, med början den 1 augusti.

Vill utveckla nätverket av återförsäljare

”Vi tror starkt på att etablera en lokal närvaro med återförsäljare som vet hur marknaden fungerar och känner kunderna väl. Eftersom vi också vill utveckla vårt nätverk av återförsäljare i Östeuropa inklusive Finland, söker vi fler företag som vill inkludera Huddig i sin produktportfölj.”

Följande ändringar i Finland kommer att gälla från augusti 2019:

Huddig Oy har omstrukturerat såväl företag som verksamhet och flyttat sitt kontor till en ny anläggning i Åbo.
VP Huunonen kommer att tillträda positionen som Area Sales Manager Östeuropa för Huddig.
Lars Sverin, VD för Huddig Oy, går i pension och Janne Välilä har gått vidare till nya utmaningar.
Försäljningen av Huddig-produkter kommer att hanteras från Sverige med stöd av Huddig Oy medan en ny återförsäljarorganisation i Finland utvecklas.
Service, reservdelar och teknisk support kommer att hanteras av sedan länge utbildade och väl etablerade lokala serviceleverantörer.

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar