Snart dags för Skåne Truckshow!

Snart dags för Skåne Truckshow!

Den 13-14 september är det åter dags för Skåne Truckshow, arrangemanget som vuxit till att bli Nordens största lastbilsutställning.

Skåne Truckshow genomförs på Ljungbyheds Motorbana och är ett samarbete mellan den ideella föreningen Skåne Truckshow samt MOM Events & Förarcoaching AB. I år firar man 10 år och är större än någonsin.

Började som ett hobbyprojekt

Skåne Truckshow började som ett hobbyprojekt där åkare runt om i Skåne kunde träffas och tävla om den som hade det stiligaste fordonet. Efter samarbete med MOM Events på Ljungbyheds Motorbana har man tillsammans nått otroliga höjder.

I år väntas närmre 990 lastbilar från 8 olika länder ankomma till Ljungbyheds Motorbana för att bedömas och socialisera sig med branschkollegor.

ADen 13-14 september är det åter dags för Skåne Truckshow, arrangemanget som vuxit till att bli Nordens största lastbilsutställning.

Aktiviteter för hela familjen

75 företag finns representerade för att visa allt från nya lastbilar till vax och lampor. Utöver detta finns aktiviteter för hela familjen och under fredagen sker en mycket uppskattad ljusshow.

www.skanetruckshow.com

Aktuellt

Nu får alla nya gasbilar klimatbonus

Nu får alla nya gasbilar klimatbonus

Regeringen har nu beslutat om ändringar i förordningen kring klimatbonusbilar. Ändringarna innebär bland annat att även nytillverkade, efterkonverterade gasbilar...

ANNONS ▼
Biogaslastbilarna rullar ut

Biogaslastbilarna rullar ut

I dagarna levereras de första fordonen som har fått stöd inom ramen för innovationsklustret Drive LBG.

Truck of The Year 2020

Truck of The Year 2020

Lastbilsjournalister från 24 länder har utsett nya generationens Mercedes-Benz Actros till ”Truck of the Year 2020”.

Fler artiklar