Svenska Maskinmässan 2020 flyttas till oktober

Svenska Maskinmässan 2020 flyttas till oktober

Branschorganisationen MaskinLeverantörerna har beslutat att senarelägga genomförandet av sin egen mässa Svenska Maskinmässan till den 1-3 oktober 2020. Anledningen är pandemin orsakad av coronaviruset (covid-19).

Man har noga bevakat utvecklingen med det nu pandemi-klassade Covid-19 utbrottet och försökt upprätthålla en optimism om att kunna genomföra Svenska Maskinmässan den 4-6 juni 2020, men efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster samt den utveckling som skett de senaste dagarna ser man inget annat val än att senarelägga mässans genomförande.

Vill garantera en trygg mötesplats

– Detta är en mässa av branschen, för branschen, och vi utgår alltid från våra besökare och våra utställares säkerhet. Under rådande omständigheter med begränsningar för allmänna sammankomster och smittspridningen den senaste tiden känner vi att vi inte längre kan garantera våra besökare, utställare och vår personal en trygg mötesplats vid tidigare utsatt datum, förklarar mässansvarige Gabriel Börjesson på At Event Sweden AB.

Nytt datum satt i oktober

– Det är viktigt att kunna ge mässbesökarna bästa möjliga upplevelse. För att kunna göra det var vi tvungna att senarelägga mässans genomförande. Solvalla är en fantastisk arena för mässor och vi ser framemot att välkomna besökarna till Svenska Maskinmässan den 1-3 oktober, med hela den svenska maskinbranschen samlad på ett och samma ställe, framhåller MaskinLeverantörernas ordförande Christer Söderberg, VD på Swecon Anläggningsmaskiner AB.

Fakta Svenska Maskinmässan

När: 1-3 oktober 2020
Var: Solvalla, Stockholm
Utställare: Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i
branschorganisationen MaskinLeverantörerna.
Arrangör: MaskinLeverantörerna i samarbete med eventbolaget At Event Sweden AB, i samråd med
Maskinentreprenörerna.
Övrigt: Fri entré, fri parkering, goda kommunikationer med flyg, tåg, buss, taxi och bil. Flera
restauranger med stort utbud.
Läs mer om Svenska Maskinmässan på www.maskinmassan.se

Läs också

Maskinerna är tillbaka

Maskinerna är tillbaka

Svenska Maskinmässan blev med en gång en succé när den genomfördes för första gången 2016. Under tre dagar lockade...

Svenska Maskinmässan 2018

Svenska Maskinmässan 2018

Nu är det klart – Svenska Maskinmässan arrangeras den 31 maj-2 juni 2018 och förläggs återigen till Solvalla. Svenska...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar