Stort kontrakt i Västerbotten till Peab Asfalt

Stort kontrakt i Västerbotten till Peab Asfalt

Peab Asfalt har vunnit kontrakt gällande förstärkning av väg 364 Flurkmark-Botsmark åt Trafikverket i Västerbottens län.

– Vi är mycket glada över att ha vunnit detta kontrakt, som vi ser som en viktig del i vår verksamhet. Avtalet ger oss möjligheten att växa inom regionen och ytterligare förstärka vår lokala närvaro, säger Patrik Höglund, arbetschef, Peab Asfalt.

53 000 ton asfalt

Projektet innefattar uppfräsning, infräsning stålarmering och utskiftningar. I arbetet ingår även förstärkning av väg 364 med cirka 100.000 ton bär- och förstärkningslager samt beläggningsarbeten omfattande cirka 53 000 ton asfalt. Kontraktet gäller år 2020-2022 och ordervärdet uppgår till cirka 59 miljoner kronor.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar