Kan du ditt fordon? Ny tävling ska kora mästaren i Scaniakunskap

Kan du ditt fordon? Ny tävling ska kora mästaren i Scaniakunskap

Är du Sveriges främste Scaniakännare? En ny frågetävling ger dig chansen att vinna fri underhållsservice på Scania i upp till tre år. På köpet vill företaget öka kunskapen om hur man tar hand om sina fordon.

Målsättningen med frågetävlingen Scania Quiz Trophy är att förare, ägare och alla intresserade ska kunna utmana varandra och testa sina kunskaper om Scania och om hur fordonen fungerar.

– Vi vill främja kännedomen om hur våra produkter och tjänster fungerar samt hur man använder tekniken i fordonen på bästa sätt för att sänka bränsleförbrukningen, minska slitaget och få mer uptime, säger Jennifer Erdtman, kommunikationschef för Scania Sverige.

Fordonen behöver service, men tid på verkstad är samtidigt tid borta från att transportera gods.

–  Med bra kunskaper om fordonen kan man optimera besöken på serviceanläggningen. Av den anledningen är Scania Quiz Trophy en viktig kompetenstävling, säger Jon Segerstedt, servicemarknadsdirektör på Scania Sverige.

Kunskapstävlingen som drar igång i veckan består av fem separata heat. De 20 bästa från varje omgång går vidare till en semifinal i april 2021. De tio främsta gör upp i final live på Elmiamässan 2021.

–  Topp 3 vinner mellan ett och tre års fri underhållsservice samt en riktigt stor, härlig pokal och fina Scania prylar, säger Jennifer Erdtman.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar