ANNONS: Sponsrat innehåll

Nya Ecoled II och Ecoled II Smartbox från Aspöck Systems

Nya Ecoled II och Ecoled II Smartbox från Aspöck Systems

Ecoled II är en ny full-LED baklampa i snygg design från Aspöck Systems. Ecoled II har ett av marknadens mest synliga positionsljus i en innovativ ”glowing body” teknologi samt ”rinnande” blinkers. Ecoled II är endast 44 mm tunn och glaset på lampan är extra tåligt mot repor och tex kemikalier som används vid tvätt av fordonet.

Som tillval kan man få Ecoled II med 4 stycken 2-poliga anslutningar på baksidan av lampan. I de här kontakterna kan man med hjälp av snabbkontakter, antingen Aspöcks egna ASS2-kontakt eller 2-polig Superseal-kontakt, enkelt koppla in breddmarkeringslampa och extra backljus. Man får också en utgång som är förbered för möjligheten till blinkande sidomarkeringslampor, så kallad SMCG (SideMarker Control Gear). Vill man utrusta sitt släpfordon med blinkande sidomarkeringslampor kan man enkelt koppla in en kabelkedja i Ecoled II och på så sätt styra den blinkande funktionen på sidomarkeringslamporna så att dom blinkar samtidigt som baklamporna.

Ecoled II går också att få med monterad breddmarkeringslampa. På de här versionerna sitter breddmarkeringslampan monterad på en egen fästplatta som i sin tur är monterad i lampan. Själva monteringsplattan har en förbestämd brytpunkt som gör att monteringsplattan går sönder före breddmarkeringslampan om man skulle råka köra på något med lampan. På så sätt klarar sig själva lampan bättre och man behöver bara byta ut monteringsplattan vid eventuell skada.

I höst lanseras även Ecoled II Smartbox. Ecoled II är vändbar och går att använda på både vänster och höger sida. Man tar bort glaset och vänder på lampan och monterar den på motsatt sida, sedan monterar man på glaset igen så att reflextriangeln kommer åt rätt håll. I nya Ecoled II Smartbox för eftermarknad levereras lampan i en snygg kartong där glaset inte är monterat på lampan. På så sätt räcker det att ha ett artikel-nr på lager för både vänster och höger sida (man monterar lampan på önskad sida och sedan monterar man glaset åt rätt håll). Smart, enkelt och kostnadseffektivt!

För mer info om Ecoled II, Ecoled II Smartbox samt Aspöck Systems övriga produkter är ni välkomna att kontakta Aspöck Norden AB eller gå in på www.aspoeck.com/en.

 

Annonsannons


Denna artikel är en annons från Aspöck Systems.

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar