Tunga Fordon blir egen division inom Würth

Tunga Fordon blir egen division inom Würth

Würth Svenska AB delar nu upp den befintliga divisionen Fordon till två divisioner, Fordon och Tunga Fordon. Inom detta kundsegment finns kunder inom åkerier, verkstäder och skogs- och lantbruk.

Åsa Sterling är ny Divisionschef och berättar om satsningen.

– Tunga Fordon har länge funnits med i Würths erbjudande, och efterfrågan från kunderna har varit så pass stor så att vi nu tar steget och satsar på att Tunga Fordon blir en helt egen division, säger Åsa Sterling, Divisionschef Tunga Fordon.

Genom att göra en egen division inom Tunga Fordon ökar möjligheten att ta fram ett anpassat sortiment till kundgrupperna och att skräddarsy tjänster och service som passar målgruppen.

– Vi har haft stor efterfrågan från kunderna kring rätt typ av produkter och tjänster. Genom att Tunga Fordon blir en egen division kan vi tillgodose dessa på ett bra sätt. Det känns jättekul att kunna erbjuda våra befintliga kunder detta och förhoppningen är ju även såklart att nya kunder ska hitta oss genom denna satsning. Vi är glada att vi kommer att kunna erbjuda ett ännu bättre och spetsigare utbud, fortsätter Åsa Sterling.

Tvätt och rekond för proffs

Bland de tjänster och produkter som passar målgruppen finns bland annat Würths koncept inom Tvätt och rekond. Det innehåller ett brett utbud högkvalitativa produkter som effektiviserar arbetet. Würth är starka inom detta område och många fordonsverkstäder är flitiga användare av produkterna.

– Vi är riktigt starka på vårt erbjudande inom Tvätt och rekond, men många av våra kunder som jobbar med tunga fordon har inte upptäckt det än. Vi har många produkter som bland annat passar åkerier. Här kommer också kunderna att kunna märka en ännu större precision när det gäller produkter som passar deras verksamhet, säger Åsa Sterling. Våra produkter genomsyras av hög kvalitet och de ger bra resultat.

Specialverktyg och skräddarsydda tjänster

Framöver kommer fokus att ligga på att spetsa till produkter och tjänster som kunderna och marknaden efterfrågar. Det finns ett stort kunnande och expertis inom Würths säljkår med många års erfarenhet som kommer att skräddarsy tjänster och ta fram produkter till målgruppen. Stort fokus kommer också att ligga på att vidareutbilda säljkåren så att alla har rätt kompetens när de är ute och möter kunderna.

Inom Würth-koncernen finns även lång erfarenhet och specialistkunskap när det kommer till specialverktyg som används inom Tunga fordons-sidan. Det är också ett område som Würth Svenska kommer att satsa mycket på och utveckla den närmaste tiden.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar