Fraktkompaniet utökar i Malmö

Fraktkompaniet utökar i Malmö

Fraktkompaniet har valt att utöka sina lagerytor i Fastigheten Segeholm 10 i Malmö. Ett avtal är tecknat om att hyra ytterligare drygt 1 500 kvadratmeter av fastighetsägaren SLP.

”Vi ser en stor potential på marknaden i Malmöregionen och när vi nu kan utöka våra ytor så kan vi också möta kundernas efterfrågan ännu bättre. Vi ser fram emot ett riktigt bra samarbete med SLP under många år framöver säger Anette Yngvesson”, VD på Fraktkompaniet.

SLP:s personalökningar har gjort att bolaget har vuxit ur sina befintliga lokaler och för att klara vidare expansion har Bolaget därför beslutat att bygga om delar i den aktuella fastigheten och flyttar redan i januari 2021 till sitt nya kontor.

 

Om Fraktkompaniet

Fraktkompaniet startades i Göteborg 2006 och har ca 120 medarbetare som servar kunder över hela Sverige. Kontor och logistiklager finns i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Gislaved. Fraktkompaniet ägs sedan November 2019 av NTEX, som är en av Sveriges största privatägda speditörer med väg-, sjö- och flygtransporter.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar