Han är ny VD för Work System-koncernen

Han är ny VD för Work System-koncernen

Work System AB, med tillhörande dotterbolag, har fått en ny vd och koncernchef. Det är Bengt Rimark, som tillträdde sin nya tjänst den 1 november och tog över efter Emil Cajfeldt.

– Vi är stolta och glada över att kunna presentera Bengt Rimark som ny VD och koncernchef, säger styrelseordförande Jonas Netterström. Med sin breda internationella erfarenhet är han väl lämpad för uppgiften att ytterligare stärka bolagets position både i och utanför Sverige. Jag är övertygad om att han kommer kunna vidareutveckla det som Emil Cajfeldt byggt upp, och leda Work System till nya framgångar.

Bengt Rimark, som är utbildad maskiningenjör, har sedan år 2000 varit verksam inom LIFCO-koncernen, senast som VD och koncernchef för Rapid Granulator AB i Bredaryd.

– Work System har sedan starten 2009 gjort en enastående resa och har positionerat sig som ett ledande bolag inom bilutrustningsbranschen. Jag är glad och hedrad över att ta över som VD och att få leda ett företag med så stark kompetens och entreprenörskraft, säger Bengt Rimark. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Work Systems medarbetare, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling.

Work System-koncernen har 60 medarbetare och 13 anläggningar i Sverige, Norge och Tyskland.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar