Circle K rundar av året med över 200 transportbilar från Iveco

Circle K rundar av året med över 200 transportbilar från Iveco

Med ambitionen om att bli ännu mer effektiva, har Circle K investerat i 228 nya transportbilar från Iveco under 2020. Samtliga bilar är av modellen IVECO Daily.

Circle K har lagt en stororder hos Iveco för att stärka sin biluthyrningsverksamhet. Beställningen utgör 228 lätta lastbilar av modellen Iveco Daily. Ordern inkluderar 184 Daily med påbyggt skåp och baklyft och 44 Daily skåpbil. Samtliga fordon är utrustade med den 8-stegade automatiska växellådan Hi-Matic.

Håkan Tiger, inköpschef för hyrbilar hos Circle K, berättar:

– Hos Circle K har vi sett ett uppsving när det kommer till att hyra transportbilar, framförallt till flytt. Det är så klart superkul och något som har gjort att vi har sett över vår fordonsflotta och valt att både utöka den och byta ut äldre fordon mot en lösning som passar bättre in i våra framtida planer. Vår beställning hos Iveco är ett resultat av ett givande samarbete, som även inkluderar deras serviceverkstäder, och deras möjlighet att kunna erbjuda en flexibel lösning.

Han fortsätter:

– Med Iveco Daily får vi en flexibel transportbil med bra lastutrymme. Automatlåda är även något vi ser stora fördelar med, bland annat för att slippa kopplingsproblem som vi tidigare har haft bekymmer med. Våra ambitioner är helt klart att bli mer effektiva, minimera servicetider och eventuella stillestånd.

Goda samarbeten banar vägen framåt

Bilmodellen erbjuder god lastkapacitet och är designad för att skapa en bättre körupplevelse, speciellt i storstäder. Transportbilen är dessutom lätt att manövrera och bidrar till en bättre arbetsmiljö bakom ratten.

Hos Iveco är man glada över att samarbetet med Circle K har utvecklats under året. Marcus Torin, Key Account Senior Specialist hos Iveco, avslutar:

– Vi är stolta över att Circle K väljer att ha med oss ombord i utvecklingen av deras uthyrningsverksamhet. Det är ett resultat av ett fint samarbete och både vi och våra serviceverkstäder ser fram emot ett utökat partnerskap.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar