Inställt – MaskinExpo 2021

Inställt – MaskinExpo 2021

Nu har arrangörerna av den stora maskinmässan tillika folkfesten MaskinExpo varit tvungna att meddela att årets evenemang ställs in. Det är den nya pandemilagen som sätter stopp för mässan, som för de flesta typer av arrangemang, något som förvisso är högst nödvändigt i dessa tider. 

På sin hemsida skriver mässarrangören ”Som vi väntat på ett positivt besked om evenemang för sommaren 2021! När smittspridningen istället ökar och den nya pandemilagen trätt i kraft inser vi att det blir omöjligt för oss att arrangera MaskinExpo i maj. Vår vision är att låta tusentals entreprenörer mötas på Fackfolkfesten på Stoxa. Just nu ser vi inget som tyder på att det kommer vara tillåtet i vår.”

MaskinExpo har arrangerats sedan år 1983 och har under de välfyllda mässdagarna i maj månad visat upp det allra senaste på marknaden av maskiner, redskap och tillbehör för entreprenad, vägunderhåll, grönytor, lantbruk, skogsbruk och bergsbruk.

 

 

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar