Samarbete underlättar för märkesoberoende verkstäder

Samarbete underlättar för märkesoberoende verkstäder

ABR har tecknat ett fullserviceavtal för Godkänd Bilverkstad tillsammans med KlarOK och Kontrollerad Bilverkstad.

”Många av våra slutkunder är märkesoberoende verkstäder med stor kompetens. Vi vill att de har samma möjligheter som kedjeverkstäderna – gärna med ännu bättre förutsättningar. Därför har vi satt ihop ett särskilt samarbetsavtal med marknadsledarna inom kvalitet och Godkänd Bilverkstad”, säger Olle Boréus på ABR Reservdelar.

Koll på lagar och regler

”Med KlarOK får verkstäder som handlar våra produkter möjlighet att smärtfritt och på mycket kort tid få full koll på lagar och regler samtidigt som de kan höja sin kvalitet”, fortsätter Olle och tillägger att genom Kontrollerad Bilverkstad får verkstäderna hjälp med praktisk uppföljning och revision.

Ordning och reda

Markus Englund på KlarOK säger att det är väldigt glada över att få vara med i ett så smart upplägg. ”Vi vet att detta ger god nytta för verkstäder som vill växa snabbt, med ordning och reda.”

Unikt samarbete

Thomas Engström på KBV berättar ”Det här är ett unikt samarbete som kombinerar de två bästa komponenterna på marknaden för att skaffa sig Godkänd Bilverkstad. Vi ser fram mot att, tillsammans med ABR, hjälpa verkstäder certifiera sig smärtfritt och snabbt.”

”Samarbetet gör att verkstäder som använder avtalet får ett komplett paket för att gå i mål med Godkänd Bilverkstad, på så kort tid som 3 eller 6 månader”, avslutar Olle Boréus.

 

 

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar