Mählers förstärker säljstaben

Mählers förstärker säljstaben

Plogtillverkaren Mählers förstärker genom att anställa säljaren Per Rydberg att ansvara för området syd, Stockholm och söderut.

”Med tanke på hur Sverige ser ut geografiskt så blir det mycket åkande för våra säljare som är stationerade på vårt huvudkontor i Jämtländska Rossön. Detta blir också en förbättring för våra kunder i södra Sverige, som nu får närmare till sin kontakt”, säger Ingemar Nyberg, VD på Mählers.

Per Rydberg kommer närmast från Scanmaskin där han sålde professionella betongslipmaskiner och ansvarade över distriktet Mälardalen och norrut.

”Mählers har helt klart en spännande produktportfölj och när jag tittar på de senaste årens utveckling, ser jag massor av intressanta produkter att erbjuda marknaden. Nya styrsystemet MC3, som kan styra all plogutrustning, och lastbilens tipputrustning samt nya modulbyggda DPM diagonalplog för ’svart väg’ känns extra intressanta”, säger Per Rydberg.

Med anställningen av Per får nu Mählers ett svenskt säljteam på tre personer och utöver det finns även teknisk support att tillgå.

”Vi har alltid haft som mål att vara nära våra kunder, oavsett om det varit fysiskt eller via telefon och det får vi ofta beröm för av våra kunder”, avslutar Ingemar Nyberg.

 

 

Källa: Mählers

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar