SlangExpress rycker ut till fler

SlangExpress rycker ut till fler

Hydroscands mobila slangservice, SlangExpress, kan nu hjälpa fler kunder sedan företaget blivit servicepartner till Oilquick. 

SlangExpress har vuxit kraftigt under de senaste åren och företaget har satsat hårt på att göra tjänsten tillgänglig för så många som möjligt. I samband med att Hydroscand nu blir servicepartner och återförsäljare till Oilquick, kan företaget bredda servicen ytterligare och hjälpa även de kunder inom entreprenad och transport, som har fordon med Oilquick-fästen.

Tillgänglig för fler

”Allt fler kunder väljer Oilquick-fästen och det är därför viktigt för oss att kunna erbjuda dem samma höga servicegrad. Vi är glada att vi nu kan göra SlangExpress tillgänglig för alla kunder, även dem som har grävmaskiner, kranbilar, truckar eller hjullastare med Oilquicks redskapsfästessystem”, säger André Broström, konceptansvarig för SlangExpress.

Kortar ner driftstopp

SlangExpress finns tillgängligt över hela landet, vilket gör att servicebussen snabbt kan vara på plats vid akut slangbrott. Något som är avgörande för att kunna korta ned oplanerade och kostsamma driftstopp så mycket som möjligt.

Hydroscand blir även återförsäljare av reservdelar från Oilquick, som exempelvis tätningar och snabbkopplingar.

 

 

Källa: Hydroscand

Läs också

Utökat sortiment spiralslang

Utökat sortiment spiralslang

Nu utökar Hydroscand sortimentet med tre nya, flexibla, lättmonterade spiralslangar. De tre slangarna är utformade för olika tryckklasser, 280...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar