Fleaty expanderar – 300 nyanslutna lastbilar i Skåneregionen

Fleaty expanderar – 300 nyanslutna lastbilar i Skåneregionen

Den digitala plattformen Fleaty, som sammankopplar beställare med materialleverantörer och åkerier i byggbranschen, finns nu i hela Skåne. I samband med expansionen anställer bolaget en säljare och transportledare, samt inleder ett samarbete med transportföretaget Norrvidinge som med sina 300 lastbilar kommer att sköta en stor del av Fleatys transporter i regionen.

”I södra Sverige har det länge funnits en önskan om Fleatys digitala plattform. Därför är vi glada över att nu tillgängliggöra tjänsten och inleda samarbetet med Norrvidinge och deras 300 lastbilar. Vår unika plattform effektiviserar transporterna så att massorna återvinns och nya beställningar kan bokas upp enkelt och smidigt, vilket innebär en cirkulär ekonomi som alla i branschen vinner på”, säger Filip Stamenkovic, vd på Fleaty.

Kostnadsfri tjänst

Via Fleaty kan beställare boka jord-, grus- och schakttransporter, sköta masshantering och beställa jordprover och näringsanalyser. Plattformen går att använda i hela Skåne. Bolagets fokusområden är Malmö, Landskrona, Helsingborg, Lund och Trelleborg där det körs många transporter. I december 2020 inledde bolaget ett samarbete med det franska greentechbolaget Hesus som investerade 10 miljoner i Fleaty. Expansionen till Skåne är ett första steg i en långsiktig plan att expandera på bred front både i Sverige och internationellt. Åkerier, lastbilschaufförer och andra beställare av Fleatys tjänster kan ladda ner applikationen på App Store eller Google Play. Efter godkänd ansökan kan man börja använda tjänsten kostnadsfritt.

 

Fleaty är en ledande innovatör inom byggindustrin som digitaliserar och optimerar branschens transportmarknad och masshantering. Fleatys vision är att ta bort alla tomma lastbilar på Sveriges vägar genom att erbjuda en digital plattform som sammanbinder åkerier och lastbilschaufförer med beställare i behov av körningar och leveranser av material och avfall. Fleaty har huvudkontor i Stockholm.

 

 

Källa: Fleaty

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar