Platschefsskifte på Trux

Platschefsskifte på Trux

Den 1 mars axlade Ulf Göransson rollen som platschef på Trux i Färila, Hälsingland. ”Jag ser verkligen fram emot att få jobba med Trux. Det känns otroligt kul och spännande”, säger Ulf Göransson som tar över platsen efter Hasse Olsson som nu går i pension.

”Hasse kommer att vara kvar i två månader och coacha mig. Han har många års erfarenhet av branschen. Det blir en väldigt bra introduktion”, säger Ulf Göransson som har lång erfarenhet av tunga fordon. Förutom att han är uppväxt i en åkarfamilj var han under många år säljare på ExTe i Färila.

”Jag jobbade både på den nordiska och mellaneuropeiska marknaden. Innan jag tog steget över till Trux jobbade jag även något år i bilhandeln med försäljning av tunga fordon för både gods- och virkestransporter. Förutom alla erfarenheter och kunskaper, har jag fått ett brett kontaktnät bland åkarna. Många vet redan vem jag är”, säger Ulf och förklarar att under sin tid  på ExTe samarbetade han mycket med Trux på mässor, Road shows och andra aktiviteter.

”För mig känns Trux som ett familjeföretag. Även om det är ett nytt gäng för mig känner jag ju flera sedan tidigare. Just nu ligger fokus för mig att komma in i företaget och lära mig hur de jobbar”, säger den nye platschefen i ett pressmeddelande.

 

 

Källa: Trux

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar