Abkati blir distributör av Gylle Mec

Abkati blir distributör av Gylle Mec

Den 1 mars 2021 blev Abkati  en av två exklusiva distributörer av Gylle Mecs originalprodukter på den svenska marknaden.  

– Att Gylle Mec står för de bästa produkterna när det kommer till positions- och sidomarkeringsljus är det ingen tvekan om. För oss på Abkati är det väldigt viktigt att erbjuda de bästa produkterna och därför är vi oerhört glada och stolta över att vara en av två exklusiva distributörer på den svenska marknaden, säger Johan Johnsson, vd på Abkati.

Gylle Mec står själva i stor utsträckning för produktutvecklingen och all slutmontering, besiktning och kontroll sker i Sverige, har man möjlighet att säkra kvaliteten och ge kunderna det de vill ha.

– Vi har stort förtroende för dessa två bolag och ser härmed möjligheten att i större mån kunna fokusera på det vi är bäst på – produktion och produktutveckling. Samtidigt som våra samarbetspartners fullt ut kan engagera sig i kundkontakt och försäljning, säger Per Malmqvist, VD på Gylle Mec.

 

Gylle Mec grundades 1946 i Borlänge och är en av Nordens ledande tillverkare av positions- och sidomarkeringsljus med gummifot. Produkter är i första hand avsedda för lastbilar, traktorer, skogsmaskiner och liknande fordon.

 

 

 

Källa: Abkati

Läs också

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar stort inför framtiden. Ett led i denna satsning är byggnation av nya kontorslokaler och lager.

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar