Traktor-City i Piteå säljer och servar för Maskinia i Norrbotten

Traktor-City i Piteå säljer och servar för Maskinia i Norrbotten

Doosan, Case samt Bergmanns generalagent, Maskinia, jobbar kontinuerligt med att stärka nätverket med försäljningsställen och serviceverkstäder i Sverige. Traktor-City i Piteå blir nu återförsäljare och serviceverkstad för Maskinia i Norrbotten.

Traktor-City i Piteå leds sedan en tid av Niclas Nilsson och kommer nu komplettera den befintliga verksamheten med entreprenadmaskiner från Doosan, Case och Bergmann. Rottne i skogen och New Holland mot lantbruk har tidigare varit två hörnstenar som nu blir tre. Erfarenheten från entreprenad saknas dock inte då man är servicegivare åt Ljungbymaskin samt dagligen servar grävmaskiner åt kunder i närområdet.

Komplett rikstäckande nätverk

”Platschef Jan Erstam och verkstadschefen Lars Berg, tillsammans med övriga teamet på Traktor-City, erbjuder en service i toppklass! Med högt tekniskt kunnande och hög servicegrad är de nu en del i att bygga den bästa servicen i Sverige, vilket är det långsiktiga målet för Maskinia. Stor kunskap, flexibilitet samt ordning och reda är egenskaper som matchar väl med de grundläggande pelarna som Maskinia bygger eftermarknaden runt. Att de nu även utökar med försäljning med våra entreprenad-maskiner känns fantastiskt! Tillsammans med våra egna anläggningar, återförsäljare och auktoriserade serviceverkstäder kan vi nu erbjuda våra kunder ett komplett rikstäckande nätverk av försäljning och service i Sverige, säger Fredrik Holmquist”, VD Maskinia.

Verkstad och butik i Öjebyn

Traktor-City har sin anläggning i Öjebyn strax utanför Piteå med en stor och modern verkstad samt butikslokal. Man bygger nu vidare serviceverksamheten och kommer att utbilda personalen på Doosan, Case och Bergmann. Försäljningen av entreprenadmaskiner kommer att skötas av både Jan Erstam och Niclas Nilsson och de ser fram emot uppdraget att representera Doosan, Case och Bergmann i Norrbotten.

 

 

 

Källa: Maskinia

Läs också

Ny serie hjullastare

Ny serie hjullastare

Case lanserar nu en ny serie hjullastare. G-serien omfattar sju modeller där bland annat en helt ny hytt är...

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar