Produktnyheter

Hög brytningskraft hos ny rivtand

Rototilt® fortsätter sin satsning på högkvalitativa redskap med en ny, kompakt rivtand som med en robust konstruktion och slitstål i HB450 både fram, bak och på sidorna är designad för tuffa tag och erbjuder hög brytkraft. Den nya modellen har genomgående fått bra betyg av de förare som haft möjlighet att testa:

– Väldigt bra brytkraft, det kändes direkt. Den nya designen har en kortare och mer böjd form som också gör att jag kommer in under tjälen på ett bättre sätt, konstaterar Niklas Bjöörn på Br Bjöörns AB.

Finns leveransklar

Den nya, kortare rivtanden finns leveransklar för maskiner 2-32 ton och kompletterar den befintliga rivtandsfamiljen. Den är optimerad för Rototilts maskinfästen och tiltrotatorer med fästesstorlekar S40, S45, S50, S60 och S70. Med en förstärkt infästning klarar rivtanden stora brytmoment.

Kunskapswebbinarium

Mer om fördelarna med Rototilts redskapsprogram kommer i företagets kunskapswebbinarium med start den 26 maj. Där ger Rototilts experter en djupare inblick i fördelar och nytänkande när det gäller skopor, rivtänder, asfaltsskärare och avjämningsbalkar. Läs mer och anmäl dig till webbinariet via https://www.facebook.com/rototilt

 

 

 

Källa: Rototilt