Kortnyheter

Eftermarknadsteamet utökas hos Hüllert Maskin

Hüllert Maskin stärker upp eftermarknaden och anställer Jonas Wiklund. Foto: William Petersen

En stor del av Hüllert Maskins filosofi för ett tryggt maskinägande är en fungerande eftermarknad. För att fortsätta utveckla eftermarknaden och tillgängligheten för kunderna har Hüllert Maskin anställt Jonas Wiklund.

Under juni månad har Jonas Wiklund anslutit till eftermarknadsteamet och skapar nu en trio med Peter Kvarndal och Anders Johansson på teknisk support.

Stor kunskap

Med lång erfarenhet som både mekaniker och maskinist, kommer Jonas tillföra stor kunskap till teamet. Redan 1987 började Jonas sin karriär inom fordonbranschen som bilmekaniker. Han fortsatte med att serva truckar och sedan vidare till bland annat service och reparation av teleskoplastare. Från 2017 och framåt har han arbetat som maskinist och kört teleskoplastare.

Förväntansfull

Jonas tycker det ska bli intressant och roligt att vara en del av Hüllert Maskin och förväntansfull på sitt jobb som teknisk support.

– Jag hoppas att min kunskap och erfarenhet som både mekaniker och förare ska hjälpa företaget och våra kunder att utvecklas, säger Jonas.

 

 

Kälkla: Hüllert Maskin