Nokian TR Forest 2 – för lätta och medeltunga skogstraktorer

Nokian TR Forest 2 – för lätta och medeltunga skogstraktorer

Under många år har däcket Nokian TR Forest varit ett beprövat och pålitligt val till lätta och medeltunga skogstraktorer. Det stora urvalet av olika dimensioner har också varit uppskattat. Nu har däcket förbättrats med nya funktioner utan att det förlorar några av egenskaperna som har gjort det till en klassiker i skogen meddelar tillverkaren Nokian Tyres.

Ett av huvudfokusområdena vid utvecklingen av det nya Nokian TR Forest 2-traktordäcket har varit skyddet mot stick- och skärskador samt punktering.

”Det tjocka lagret av den speciellt utvecklade gummiblandningen för skogsbruk ger ett bra skydd”, säger Teemu Vainionpää, global produktchef på Nokian Tyres.. ”En särskilt utformad skulderförstärkning skyddar skulderområdet mot skador.”

En annan utmärkande egenskap är den enastående styrkan i den nyutvecklade däckstommen med diagonalstruktur som har punkteringsbeständiga förstärkningar under slitbanan. Tillsammans ger dessa funktioner en mycket stark däckkonstruktion med punkteringsskydd av högsta klass.

Nokian TR Forest 2-däcket är utvecklat för svår terräng och rekommenderas till lätta och medeltunga traktorer inom skogsbruk, trädgårdsanläggning och lätt markberedning.

Traktordäcket Nokian TR Forest 2 kommer att finnas i ett brett sortiment med tolv storlekar.

 

 

Källa: Nokian Tyres

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar