Cranab får stororder från rysk påbyggare

Cranab får stororder från rysk påbyggare

Det fortsätter gå framåt för Cranab.  En stororder på ett hundratal kranar till Ryssland gör nu Logisopt till ett av företagets största kunder.

– De har länge sökt ett alternativ till befintliga kranleverantörer och nu hittat det hos oss. Vi började inleda samarbetet redan 2019 men det bromsades av rysk lågkonjunktur. 2020 tog affärerna fart och vi har haft en stark orderingång sedan december förra året, säger Anders Strömgren VD Cranab.

Positiv återkoppling

De första kranarna har levererats och återkopplingen från de ryska kunderna har varit positiv. Flera större ordrar har landat under året, varav den senaste är på ett hundratal kranar. Leveranserna kommer fortsätta fram till december 2022.

Enorm marknad

– Vi ser att den största utmaningen kommer att röra eftermarknad och logistik. Våra produkter som vi ska hjälpa kunderna att hålla igång sprids ut över en enorm marknad både geografiskt och volymmässigt, och med de förutsättningarna har vi uppgiften att tillsammans med vår partner i Ryssland lösa en god försörjning av reservdelar och support till våra kunder, säger Anders Strömgren VD Cranab.

 

 

Källa: Cranab AB

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar