ANNONS: Sponsrat innehåll

Traktor-kläder och prylar: Exklusiv merchandise för traktorälskare

Traktor-kläder och prylar: Exklusiv merchandise för traktorälskare

Traktor Power är mycket mer än en tidning för motor- och teknikälskaren. Förutom ett magasin 14 gånger per år, långfilmer och Youtube-kanal har man nyligen lanserat en butik med exklusiv merchandise för traktorälskare.

I den nya butiken finner du allt från kläder och prylar med traktor-tema. Motiven skapas av ”Power Design-teamet”, och förutom häftiga motiv finns även en hel del humor som genomsyrar kollektionerna. Allt startade egentligen som en ”rolig grej”, men det visade sig snabbt finnas ett stort intresse för dessa motiv på kläder och prylar.

Butiken kan du besöka på traktorpower.se/butik.

Traktor Power Butik - Traktor-kläder med tunga motiv Traktor-kläder med tunga motiv

Häftiga traktor-kläder och prylar med olika teman

Senaste kollektionen som lanserades var ”The Wood Collection”. Motiven för dig som älskar skogsmaskiner, timmer och varmt kaffe på hygget. I butiken hittar vi också kollektioner som ”Tractor Life Collection” och ”Power Art Collection”. Du hittar alla kollektioner på denna sida.

 


Om Traktor Power

Traktor Power är Sveriges första traktortidning med allt från moderna traktorer till klassiska veterantraktorer. De presenteras med fantastiska bilder och med målande text 14 gånger om året.

Traktor Power är mycket mer än en tidning, och varumärket är starkt och välkänt i branschen. Förutom tidning, så producerar man långfilmer, är aktiva på sociala kanaler och youtube, och har nu nyligen lanserat en butik med traktor-kläder (merchandise) och prylar för traktorälskare.


Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar