Buda på skopan och bidra till UNHCR:s arbete i Ukraina

Buda på skopan och bidra till UNHCR:s arbete i Ukraina

Blinto.se har gått ihop med Rondellen Maskin för att auktionera ut en unik skopa till förmån för välgörande ändamål i Ukraina.

Från och med måndagen den 4 april kan intressenter lägga bud på den unika VA skopan från ema beklädd i de ukrainska färgerna.

– Det är klart att man som medmänniska och företagare vill vara med och bidra, säger Richard Nilsson, vd på Blinto och fortsätter:

– Det är tillsammans vi kan göra göra skillnad och det är därför vi på Blinto tillsammans med Rondellen Maskin tagit detta initiativ. Det är tillsammans med dem, och inte minst med våra budgivare, som vi kan göra störst skillnad.

Skopan med ett uppskattat värde på 41 200 kronor är skänkt av Rondellen Maskin och auktioneras ut på Blinto.se mellan den 4 och 11 april. Därtill matchas det vinnande budet av Blinto själva på belopp upp till 40 000 kronor.

– När kriget i Ukraina bröt ut funderade vi på sätt vi kunde stötta som sammanföll med vårt företagssyfte men också på ett sätt som kunde bidra i större skala. Tillsammans med Blinto och budgivarna kan vi få både större slagkraft och utväxling. Vi hoppas kunna skänka en ordentlig summa till UNHCR när auktionen avslutas, säger Samuel Lundberg, vd på Rondellen Maskin hoppfullt.

En länk till auktionen hittar du här!

 

Källa: Blinto

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar