Nyhet

Visa dina färdigheter med Rototilts tiltrotator

Eoin O´Connor, vinnare av Excavator Hero 2021. Foto: Rototilt

Excavator Hero är en återkommande kampanj för grävmaskinsförare. Bakom tävlingen står Rototilt som utmanar användare att visa sina färdigheter med sin tiltrotator i en video. Vinnaren får motsvarande 10.000 Euro att handla produkter från Rototilt för.

Genom den återkommande kampanjen Excavator Hero vill tiltrotatorleverantören Rototilt hylla arbetet maskinförare gör i sin vardag. Förra året bjöd de in 12 kunder att tävla med en kreativ video, där de visar upp sitt arbete med tiltrotatorn. Tävlingen blev en succé, med över 20 000 röster och uppmaningar från fans att fortsätta tävlingen 2022.

– Vi blev överväldigade av engagemanget 2021. Alla verkade verkligen tycka om konceptet och vi har fått många frågor om vad vi ska göra härnäst. Vi kommer fortsätta med samma tävlingskoncept, men vi vill ge fler chansen att delta, berättar Jack Sklenar, koordinator för sociala medier på Rototilt.

Under maj månad kan alla som använder en tiltrotator från Rototilt skicka in sin egen kreativa video. De tre finalisterna i Excavator Hero 2022 kommer få en inbjudan till Rototilts högkvarter i Vindeln, Sverige i september. Därtill får vinnaren 10 000 euro att spendera på en valfri Rototiltprodukt. Vinnaren av Excavator Hero 2021, Eoin O’Connor, kommer följa med Rototilt till Bauma senare till hösten som en del av förra årets pris.

– Det var en fantastisk möjlighet att få visa upp skickligheten för att köra den här maskinen och visa lite av det arbetet vi gör. Det var en stor ära att vinna tävlingen, berättar Eoin.

 

Läs mer om tävlingen här!

 

Källa: Rototilt