SMP Parts auktionerar ut coolaste skoporna! Var med och buda nu!

SMP Parts auktionerar ut coolaste skoporna! Var med och buda nu!

SMP Parts i Ilsbo har samarbetat med Ljusdalsbaseradekonstnären Charlie Granberg i ett unikt välgörenhetsprojekt; ”A bucket of art”.

Konstnären Charlie Granberg fick i uppdrag att specialmåla två av SMP:s skopor, vilka kommer att auktioneras ut och överskottet kommer att skänkas till välgörande ändamål. Charlie fick helt fria händer när det gällde motiven och han valde att måla den största skopan till en tiger, medan den mindre skopan föreställer en hand.

– Initiativet är otroligt viktigt för oss då vi vill göra något för att hjälpa människorna i Ukraina och det är fantastiskt av Charlie att ställa upp och måla skoporna. Det känns såklart också extra roligt att vi kunde samarbeta med just honom i det här projektet, eftersom han också är från Hälsingland, säger Malin Hasselmalm, Marknadsförings- och kommunikationsansvarig på SMP.

Den stora skopan med tigern kommer visas på både Vei og Anlegg i Norge samt på Svenska Maskinmässan, medan skopan med handen bara hinner visas upp på Vei og Anlegg.

– Med ”A bucket of art” försöker vi stötta än mer till Swedish Rescuers fina arbete i Ukraina och vi hoppas att så många som möjligt kommer var med och buda på de kvalitativa konstverken, säger Patrik Lindqvist, vd och koncernchef på SMP.

Hela överskottet kommer SMP skänka till den ideella och politiskt oberoende välgörenhetsorganisationen Swedish Rescuers, som utbildar samt utrustar den ukrainska sjukvården och räddningstjänsten med nödvändiga fordon. SMP:s förhoppning är att kunna bidra med fyra fullt utrustade ambulansmotorcyklar.

– Planen är att kunna leverera ambulansmotorcyklarna i början av juli och jag ser det även som en bra första möjlighet att använda vår nya tjänst SMP ReUse för detta ändamål, fortsätter Patrik.

Om SMP ReUse och auktionen

SMP ReUse är en tjänst som möjliggör att SMP eller dess kunder att sälja använda, men renoverade produkter, via auktion eller marknadsplats.

Skoporna auktioneras ut på: SMP ReUse

 

Lägg ett bud på ”HAND” senast 2022-05-13  kl. 15.00

KABELSKOPA KS950 B27
”Hand” är en 950L stor kabelskopa, specialmålad av den svenska konstnären Charlie Granberg (@charliegranberg_art). SMP donerar hela överskottet från auktionerna av dessa specialmålade skopor för att hjälpa människorna i Ukraina.

 

Lägg ett bud på ”TIGER” senast 2022-06-03   kl. 15.00

GRÄVSKOPA 2200HDB-1700 SMP105 J550 TRAPETSSKÄR +SLITDELAR
Tiger är en 2200 L stor grävskopa, specialmålad av den svenska konstnären Charlie Granberg (@charliegranberg_art). SMP donerar hela överskottet från auktionerna av dessa specialmålade skopor för att hjälpa människorna i Ukraina.

 

 

Källa: SMP

 

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar