Lestra Entreprenad bygger i Uppsala

Lestra Entreprenad bygger i Uppsala

Mark- och anläggningsföretaget Lestra Entreprenad har tilldelats projektet Hedenbergsvägen för Uppsala kommun och expanderar nu sin verksamhet till orten. Projektet som budgeteras till cirka 7 miljoner avser breddning och nybyggnad av gång- och cykelbanan på Hedenbergsvägen och Fyrisparksvägen med en sammanlagd sträcka på cirka 1 kilometer.

– Vi har redan träffat flera kunder i Uppsala att samarbeta med och kommer räkna hem fler uppdrag under året. Det är en växande marknad med bra avstånd till Stockholm och på så sett en strategisk plats att utöka vår verksamhet till, säger Nadia Ahad, kalkylchef på Lestra Entreprenad.

Gång- och cykelbanan kommer att asfalteras, få ny belysning och möblering, samt dekoreras med träd. Ett nytt upphöjt övergångsställe byggs på Stenhagsvägen, samt tre farthinder på Hedenbergsvägen.

Lestra har sedan tidigare ett ramavtal med Uppsala kommun för anläggning av fallskyddsunderlag på offentliga lekplatser. Bolaget arbetar med att sätta hållbarhet och människor i fokus och utför anläggningsarbeten inom infrastruktur och offentlig miljö.

 

 

Källa: Lestra Entreprenad

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar