Nöjda besökare och utställare på Elmia Wood 2022

Nöjda besökare och utställare på Elmia Wood 2022

Den goda stämning och en längtan efter att mötas igen, präglade Elmia Wood 2022 med många nöjda besökare och utställare. Nära 26 000 besökare trampade idogt runt på slingan som tog dem till över 270 utställare från 22 olika länder.

– Som handelsplats och evenemang har Elmia Wood haft fantastiska dagar. Mässan har löpt på bra, mycket tack vare ett gott teamarbete. Men också genom fantastiskt engagemang från utställare och inte minst från alla besökare. Det har varit fantastiskt att få möta den glädje och energi som genomsyrat besöksleden. Det är tydligt att mässan som mötespunkt har varit efterlängtad av många, säger Anders Roman, programansvarig för Elmia Wood.

Som vanligt för Elmia Wood har mässan bjudit på såväl tekniknyheter som smarta uppstartsidéer som vi garanterat kommer att få se mer av framöver. Mässans tema ”Skogens värde för framtidens innovativa och hållbara skogsbruk” har tydligt präglat diskussionerna. Inte minst på succésatsningen Wood Lets talk som lockade många att sitta ner och lyssna till spännande debatter och föreläsningar. Det är också roligt att se hur många som intresserat och tagit sig an nysatsningen – kunskapsslingan – Innovation Loop.

– Vi har väldigt nöjda utställare. Faktiskt över förväntan i vissa fall. Från besökarna har den goda stämningen vittnat om att även de varit nöjda. Jag är extra glad att skogens betydelse för Sverige och världen i ett klimatperspektiv, så tydligt har präglat mässan, säger Anders Roman och passar på att blicka framåt. Redan nu är det klart att Elmia Wood öppnar portarna igen i maj/juni 2025.

 

 

 

Källa: Elmia

 

Läs också

Elmia Wood 2–4 juni

Elmia Wood 2–4 juni

I år är det äntligen dags för Elmia Wood – den världsledande skogsmässan som arrangeras i den vackra skogen...

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar