Svenska Truckers är tillbaka

Svenska Truckers är tillbaka

TV-serien Svenska Truckers är tillbaka för en ny säsong den 29 augusti 2022. Den populära Workplace Reality-serien vann sensationellt Kristallen 2020, var nominerat 2021 och är nu 2022 återigen nominerade i kategorin Bästa reality! Programmet är ett av TV3s populäraste och en produktion initierad av branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag för att lyfta fram en samhällsbärande bransch och det spännande chaufförsyrket.

Svenska Truckers har varit ett av de populäraste programmen på TV3 sedan start med ständigt ökande tittarsiffror, varje avsnitt i linjär TV ses i snitt av över 200 000. Programmet belönades 2020 med TV-priset Kristallen för Bästa reality-serien. Var nominerade 2021 och är nominerade även 2022! Kompetenta och kunniga yrkesmänniskor som visar att de är duktiga på sitt yrke blir uppenbarligen ett ärligt, populärt och engagerande TV-program.

– Vi är otroligt stolta att det blir en sjätte säsong av Svenska Truckers, publiken verkar gilla att se yrkeschaufförernas vardag, fler ungdomar söker nu till transportprogrammet på gymnasiet och vi ser ett stort intresse för yrket och hela åkerinäringen som ett resultat av satsningen på Svenska Truckers, säger Richard Gegö, vd på Sveriges Åkeriföretag.

I den sjätte säsongen möter vi både favoriter från tidigare säsonger och en del nya ansikten i körningar från norr till söder och kust till kust. Följ med och upptäck utmanande och spännande transporter runt om i hela landet!

Några av deltagarna i säsong 6:

Emina Nilsson från Tomelilla kör kyl- och frys

Ana-Maria Sjögren kör distribution

Anton Tapani kör stora specialtransporter

Oliver Appelberg kör entreprenad på västkusten 

– Vi märker ett ökat intresse och förståelse för det arbete som åkerinäringen utför. Vår roll i samhället blir tydligt för allmänheten då de bland annat får se både stort och smått. Allt från leveranser av hus, mat, paket, djur och sopor till avloppsrensning, lyft och asfaltering, säger Richard Gegö och avslutar:
– Åkerinäringen är helt enkelt både varierande och spännande.

Volvo Lastvagnar, Circle K Pro och Fair Transport sponsrar säsong 6. För att läsa mer om programmet kika in på https://www.akeri.se/sv/svenska-truckers

 

 

Källa: Sveriges Åkeriföretag. Foto: Svenska Truckers

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar