Grattis Stefan med personal! OKQ8 Ljusdal är Årets Station

Grattis Stefan med personal! OKQ8 Ljusdal är Årets Station

OKQ8 Ljusdal, där kunden sätts i fokus och service levereras med ett leende, är årets station! Det är organisationen Sveriges Servicestationer som sedan 2006 delat ut priset ”Årets Station” i syfte om att lyfta duktiga företagare inom drivmedelsbranschen som utsett stationen i Ljusdal, Hälsingland.

Tidningen Åkeri & Entreprenad har sin redaktion i Ljusdal i Hälsingland och vi här är extra stolta att det är just Stefan Strandell med personal som blivit utsedda till Årets Station. Vi kan bara hålla med om att de gör ett fantastiskt jobb.

Sveriges Servicestationers motivering lyder:

”Stefan Strandell, som driver OKQ8 Ljusdal, utmärker sig både lokalt och nationellt. Stefan med personal visar genom sitt strategiska arbete hur en modern servicestation ska drivas. Kunden sätts i fokus och service levereras med ett leende. Stefan har också på sin lokala marknad investerat och utvecklat sin verksamhet i både smått och stort – såväl i sin fastighet som i koncept. Genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokalt entreprenörskap, samt format ett välfungerande arbetsteam, har Stefan skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet.”

-Jag är otroligt stolt och glad över att få ta emot denna utmärkelse, det är ett bevis på att hårt arbete lönar sig och att mina medarbetare alltid presterar på topp, säger Stefan Strandell på OKQ8 Ljusdal.

 

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar