Kortnyheter

Ysta Maskiner – Importer of the year

Övre rad: Marcus Andersson, Andreas Andersson, Kristoffer Persson, Kim Brodersen, Fredrik Lidberg Nedre rad: Niklas Håkansson Joakim, Håkansson.

YstaMaskiner AB (maskinförsäljning inom Entreprenad, Grönytor och Lantbruk) som bland annat är ansvariga för försäljningen på den svenska marknaden av den danska producenten GreenTec A/S grönytemaskiner, har utsett till ”Importer of the Year!”.

GreenTec som utvecklar, tillverkar och distribuerar sina produkter i hela världen, framhåller den goda försäljningen och det utmärkta samarbetet som huvudanledningen till utmärkelsen. Den danska tillverkaren ser även fram emot att fortsätta den positiva utvecklingen i Sverige tillsammans med YstaMaskiner.

Enligt GreenTec har YstaMaskiner visat stort engagemang och kunnighet kring deras armklippare och redskapsarmar för olika bärare, utrustade med egen producerade verktyg som slaghack, häckklippare, grensågar med mera. YstaMaskiner har visat professionellt affärsmanskap samt bästa service till kunder samt övriga intressenter. Även problemlösande inställning till teknik- och affärsfrågor har bidragit till beslutet att YstaMaskiner får mottaga utmärkelsen.

YstaMaskiner AB har framgångsrikt utvecklat marknaden för GreenTecs breda produktprogram i Sverige, vilket nu belönas med priset ”Importer of the Year 2022!”.

 

Källa: YstaMaskiner AB