Produktnyheter

Ny jätte från Logset

Logsets Titan skotarmodellserie kompletteras med en ny modell; 10F Titan. Skotaren hade världspremiär i England i september. Skotaren är den största i modellserien med en lastkapacitet på 18 ton.

Logset Titan 10F skotaren har den nya, rymliga hytten. Vid planering har fokus varit på förarergonomi och användarvänlighet. Hytten erbjuder bra sikt åt alla håll, en högkvalitativ inredning, automatisk luftkonditionering och en effektiv ljudisolering ger dig bra körkomfort.

Det finns även rejäla förvaringsutrymmen för tillbehör och verktyg. Skotaren är utrustad med det nya Toc-styrsystemet (Total Operation Control). Här nås bästa möjliga bränsleförbrukning och produktivitet. Logset Toc-systemet har mångsidiga förarspecifika justeringsmöjligheter.

www.logset.com

logo
Redaktionen