Nyhet

Sverigepremiär för kraftfulla ZX95US-7 och ZX95USB-7 Midigrävare

Hitachi ZX95US-7 En smidig och kraftfull maskin som jobbar effektivt och säkert i alla miljöer, särskilt där utrymmet är begränsat. Foto: Hitachi.

Delvator AB, återförsäljare av Hitachi Anläggningsmaskiner, lanserar två nya kompakta 9,5 tons grävmaskiner. ZX95 är uppföljaren till den tidigare serie-6 modellen, ZX85 som varit en stor favorit hos kunderna. Nu kommer ZX95 som klarar ännu mer!

Kraft och Stabilitet utan AdBlue

Maskinen briljerar med hela 10 % ökad stabilitet och 4 % mer grävkraft jämfört med föregångaren. Livscykelkostnaderna minskas också betydligt tack vare den avancerade steg V-motorn, utan SCR-system som eliminerar behovet av Adblue och filterbyten. Dessutom ger den innovativa Eco-mätaren föraren kontroll över bränsleeffektiviteten, som därmed kan sänka driftkostnaderna.

Mångsidighet och Smidighet

Med både mono- och tvådelad bom, kompakt storlek, kort svängradie och flytande schaktblad som tillval, kan dessa maskiner enkelt navigera och arbeta effektivt i trånga utrymmen.

Förbättrad förarupplevelse

Den omdesignade och tysta hytten har en bred och låg ingång, förbättrad pedallayout och generöst med benutrymme. Lättillgängliga och ergonomiskt utformade kontroller som synkroniseras med stolen förenklar arbetet för föraren, som inte kommer inte känna sig lika trött efter en arbetsdag.

Fågelperspektiv ger säkerhet

Aerial Angle-kamerasystemet ger föraren en imponerande 270 graders överblick och möjlighet att välja mellan sex olika bildalternativ för att övervaka maskinens närmiljö.

Enkelt underhåll: Prioritering av enkelt underhåll och rengöring gör att maskinerna får maximal drifttid. Rymligt motorrum med lättillgängliga filter, kylare och batteri gör servicen till en barnlek.

Global e-service

Kontinuerlig övervakning av motor- och hydrauloljekvaliteten minskar oplanerade stillestånd och underhållskostnader. Dagliga rapporter generas till Global e-service.

Consite

Hitachi erbjuder ett brett utbud av eftermarknadstjänster som hjälper ägare att optimera sin maskinpark. Fjärrövervakningssystem, Owner’s Site och ConSite, ger daglig driftdata via GPRS eller satellit till Global e-Service. Dessutom får kunden en månatlig sammanfattning och realtidsvarningar i ConSite Pocket-appen.

Källa: Delvator AB. Foto: Hitachi.

logo
Catharina Olsson-Lindh