Nyhet

Kewab Rental blir Swecon Rental

Michael Herbertsson, verkställande direktör på Swecon Rental. Foto: Swecon

Efter Swecons förvärv av KEWAB Rental 2022 byter nu bolaget namn till Swecon Rental.

– Att profilera oss under Swecons varumärke likt övriga organisationen är ett naturligt nästa steg. Vi kommer fortsatt att säkerställa att vi är förstahandsvalet för kunderna, och det kommer vi att vara i ett närmare samarbete med våra kollegor på Swecon. Parallellt satsar vi och utvecklar vår verksamhet på flera olika fronter vilket utökar vår service och erbjudanden till våra kunder, vilket känns riktigt bra, säger Michael Herbertsson, vd på Swecon Rental.

Swecon Rental flyttar nu in i nya lokaler på Fjärrviksvägen 21 i Karlstad.

Om Swecon Rental

Swecon Rental, med huvudkontor i Karlstad, är en av Sveriges största uthyrningsföretag av stora entreprenadmaskiner utan förare. Bolaget bildades 2017 ur KEWAB:s affärsområden för uthyrning av anläggningsmaskiner under namnet KEWAB Rental. 2022 förvärvades bolaget av Swecon Anläggningsmaskiner AB och två år senare byter man nu namn till Swecon Rental. Bolaget erbjuder maskinuthyrning i hela Sverige och vänder sig i första hand till bygg- och anläggningsföretag, industri och offentlig sektor. Swecon Rentals kompetenta personal har lång erfarenhet av uthyrning och hjälper sina kunder att välja rätt maskin och utrustning för uppdraget.

Kvalitet är ett ledord i verksamheten och målsättningen är att Swecon Rentals kunder ska uppleva att verksamheten levererar vad som lovas utifrån krav och förväntningar. Då är kvalitet är inte bara moderna maskiner. Det ska även finnas i den support och service som behövs under tiden som kunden hyr maskinen. Swecon Rental bygger verksamheten på långsiktiga affärsrelationer, där kundernas goda rekommendationer är ett kvitto på en bra leverans av produkter och tjänster.

Källa och foto: Swecon

logo
Catharina Olsson-Lindh