Prenumerera

Allting har sina fördelar. Känslan av att kunna sjunka ner i sin favoritfåtölj med en papperstidning är oftast oslagbar, eller möjligheten att lägga den på vardagsrumsbordet, på fikabordet eller receptionsdisken. Eller möjligheten att ge den ett tredje liv på ett utedass i sommarstugan.

Bara för att vi hänger med i den digitala utvecklingen betyder inte det att vi slutat gilla papperstidningar, eller trycka dem. Om du, som vi, gillar att bläddra ”på riktigt” föreslår vi att du löser en prenumeration på din favorittidning, då kan du vara säker på att regelbundet få en ny tidning att läsa och uppleva.

Åkeri & Entreprenad är tidningen för dig som jobbar med lastbilar, skogs- eller entreprenadmaskiner. Vi informerar på ett underhållande sätt om det mesta som rör ditt arbete, med nyheter, reportage, tester samt plocksidor med prylar du både behöver och vill ha. Kort sagt är detta tidningen för dig som har kontorsstolen ett par meter ovanför marken och som har en ständigt uppdaterad utsikt när du tittar ut. Du håller koll på arbetsuppgiften, så har vi koll på resten.

Prenumerationsärenden:
pren@svenskamedia.se
Tel: 0651-69 90 90
Telefontider: måndag-fredag 8-10

Börja prenumerera nu:

Fält markerad med * är fält du måste fylla i