Nyhet

Testvinnande batterier

Banner batterier blev för andra året i rad testsegrare i det årliga testet av Test Fakta.

Segern gjordes med god marginal, med det höga betyget 4,3. På andra plats kom Exide / Tudor med betyget 3,8.

Övriga märken som medverkade i testet var  Bosch, Varta, Biltema, Global och Extreme. Betygen var mellan 4,3 till 2,8.

Banner Batterier är OE leverantör till många av de Europeiska biltillverkarna så som Audi, BMW, Volvo, WV, Porsche, Mitsubishi, Auston Martin och Seat.

Inac och Batteribolaget är störst i Sverige på Banner Batterier och servar Svenska marknaden via sina batterilager i Malmö, Laholm, Borås, Leksand och Umeå. Alla Inac’s produkter kan även köpas av Batteribolagets 35 partners i Sverige.  Handla lokalt eller beställ via webshopen och hämta lokalt!

www.inac.nu

Inac batterier & Batteribolaget arbetar som en oberoende batteri importör mot grossister och återförsäljare, huvudmärket är Banner, Varta och Optima Batterier som importeras direkt från fabrik.Sedan 2015 är vi även importör av hela Victron Energys produkter, detta omfattar laddare, omformare, solceller och batterier.