Produktnyheter

Smidig vattenkanon

Andersen Contractor AB presenterar en betydelsefull nyhet i litet format. Den nya D10 vattenkanonen, med en räckvidd på 10 – 15 meter, har låg vatten- och elförbrukning och löser dammproblem där större maskiner inte kan användas. Den är lätt att flytta den dit den behövs då den har två hjul och väger 45 kg.

Med en fläkteffekt på 0,75 kW och en vattenförbrukning på bara några liter per minut är den en smidig lösning som kan användas nästan överallt – både inomhus och utomhus. D10 är framtagen för rivningsarbeten men fungerar utmärkt för en mängd olika applikationer inom dammdämpning.

Hydro Boss WLP serien består nu av 8 olika modeller av vattenkanoner, med räckvidd upp till hela 150 meter. Det finns en storlek som passar för varje typ av jobb och vattenmängden kan regleras efter behov.

Andersen Contractor AB