Produktnyheter

Användarvänlig bandsurrning

Bandsurrning Ergo från Bedsab vänder på begreppen när det gäller säkring av gods. Ergo är konstruerad med omvänd inspänning, vilket skapar en naturlig arbetsrörelse och minskar belastningen på leder och axlar. 

Ergo är en tvådelad bandsurrning med dubbla krokar. Brottstyrkan är 5 000 kg. Längden är 0,5 plus 9,5 meter. Förutom den omvända inspänningen underlättas handhavandet av att Ergo har extra långt handtag. Ergo ger dessutom högre inspänningskraft jämfört med många alternativa utrustningar.

Bandsurrning är det absolut vanligaste sättet att säkra gods. De är flexibla och enkla att använda. Ju enklare surrningen kan göras, desto bättre blir förutsättningarna för att säkringen av gods blir ordentligt utförd.

Den användarvänliga bandsurrningen demonstreras på årets MaskinExpo, den 26-28 maj.

Bedsab B Edström AB