Produktnyheter

Däck till veteranbilar och moderna klassiker

Mina-veterandäck.se är en ny webbutik som vänder sig speciellt till den som gillar “old- och youngtimers”. Delticom AG, Europas största webbutik för däckhandlare, har mer än 15 års erfarenhet av däckhandel på internet och erbjuder en perfekt synkroniserad leveranslogistik och välbeprövade servicetjänster, något som du som kund kan ha god nytta av. Sortimentet omfattar ett stort urval av historiska däckmodeller, som tillverkas av producenter enligt aktuella standarder. Den som handlar på Mina-veterandäck.se hittar bland annat beprövade märken av olika storlek och stil, som alla motsvarar de krav entusiaster kan ha när det gäller kvalitet. Man tillhandahåller också originaltrogna däck med vit sida med autentiskt utseende.

Förutom snabb och intuitiv beställning online, erbjuder Mina-veterandäck.se många och säkra betalningsmöjligheter och snabb leverans. Den som hellre vill lämna över monteringen till ett proffs kan utan extra kostnad låta leverera däcken till en av många monteringspartner.

Mina-veterandäck.se