Nyhet

Vinnarna av Porsche Carrera Cup på Automässan

Under våren 2016 gick LBM Autoparts AB i Stenungsund in som sponsor till Team Bennys som gjorde en storsatsning på Porsche Carrera Cup Scandinavia. Teamets ambition var att med två duktiga förare vara med och slåss om slutsegern. Jocke Mangs som är tvåfaldig mästare och Fredrik Larsson som hade topplaceringar i mästerskapet säsongerna 2009 och 2010. Tävlingssäsongen 2016 blev också en stor framgång med Fredrik Larsson som totalsegrare och med Jocke Mangs på tredjeplats.

Både Fredrik Larsson och Jocke Mangs finns på plats i LBM Autoparts monter B06:39 (som delas med STM Svensk Transmission & Motor AB) under fredagen 20 januari mellan kl 14-16. Passa på och diskutera och ställ frågor om allt från Porschar till den lyckade tävlingssäsongen 2016!

LBM Autoparts AB har utvecklats till att vara en helhetsleverantör av reservdelar till växellådor av varierande fabrikat. Företagets leverantörer är ledande kvalitetsföretag i USA, Kanada, Asien och Europa. Målet är att ha ett komplett lager som svarar upp mot alla behov hos företagets skandinaviska kunder som i huvudsak är små och stora bilverkstäder. Förutom reservdelar marknadsför LBM Autoparts även verkstadsutrustning som förenklar och effektiviserar arbetet på bilverkstäderna.

LBM Autoparts AB

Foto/Källa: LBM Autoparts AB