Produktnyheter

Helsäker magnethållare för smartphones

Nu introducerar Kala AB en helt ny magnethållare, MAG 4 från Cellularline.

Idag finns det en uppsjö av denna sortens hållare på marknaden, men tyvärr motsvarar de sällan kraven och kan istället orsaka stora problem. Ett alltför starkt magnetfält påverkar GPS-funktionen, telefonen kanske inte tar emot samtal som den borde och i vissa telefoner kan tom kamerafunktionen förstöras.

Med denna nya magnethållare är dessa problem undanröjda. Istället för att använda en alltför stark magnet för att vara säker på att telefonen hålls på plats, erbjuder Cellularline en helt ny lösning:

I denna hållare används fyra små magneter som i varje hörn försetts med en positiv och en negativ pol.

En mycket tunn, diskret metallplatta placeras dold innanför mobilens fodral.

Tack vare denna nya teknologi är den nya magnethållaren inte bara enklare, utan enligt tillverkaren också mer säker, starkare och stadigare än någon annan liknande produkt på marknaden.

I MAG 4 behålls magnetfältets intensitet, men begränsas av metallplattan och påverkar därför inte telefonens funktion på något negativt sätt.

Telefonen är lätt att sätta på plats och plocka bort.

Magnethållaren finns med tre olika fästen och består av två olika komponenter, den tunna, smidiga plattan som fäster telefonen samt hållaren som kan placeras på instrumentpanel, vindruta eller i ventilationsgallret.

MAG 4 kostar från: 149: – kronor inkl. moms.

Kala AB