Produktnyheter

Uppdaterad version av ChromaWeb

Cromax har nu lanserat en uppdaterad version av ChromaWebTM, det omfattande kulörverktyget online som är kopplat till Cromax globala kulördatabas.

Uppgraderingen medför ännu större användarvänlighet för lackerare och hjälper dem att arbeta mer produktivt tack vare enklare navigation, däribland mindre scrollande, enklare att hitta information i pekskärmsläge, större ikoner och textfält.

“Vårt mål med denna uppdatering är att göra ChromaWeb ännu lättare och mer flexibelt för lackerare att arbeta med. Vi vet att detta kommer att hjälpa dem att snabba på sina arbetsprocesser i mixrummet och bidra till att öka produktiviteten. När de använder den uppdaterade mjukvaran kommer lackerarna upptäcka att huvudfunktionerna nu på ett praktiskt sätt har grupperats i tre val: standardvy, helhetsvy och inställningar. På så sätt kan användarna se så mycket eller så lite de vill, beroende på om de är lackerare eller verkstadschefer. Och vi har utökat pekskärmsfunktionerna på samtliga områden. Totalt sett ger uppdateringen ett mycket användarvänligt, snabbt gränssnitt”, säger Esa Hautamaeki, Coloristic Manager Axalta Nordic.

ChromaWeb, som är framtaget för att tillhandahålla kulör-, produkt- och mjukvaruuppdateringar omedelbart när det är anslutet till internet, erbjuder också lackerare stor mångsidighet. De kan arbeta i pekskärmsläge eller med mus i skrivbordsläge. Tack vare de förinställda individuella produktinställningarna kan gränssnittet anpassas till den enskilde användaren. Oavsett hur det används är ChromaWeb, som är lösenordsskyddat, fullt tillgängligt från alla enheter som kan anslutas till internet, inklusive smarttelefoner och surfplattor, men kan även användas från PC utan internetanslutning. Det går också att få tillgång till ChromaWeb från flera olika enheter på samma gång.

För dem som använder ChromaWeb online är den nya uppdateringen tillgänglig omedelbart.

Axalta Coating Systems Sweden AB