BDT-lösning på burk

BDT-lösning på burk

BDT på burk. Enklare kan det knappast bli för den som söker efter en effektiv totallösning för rening av BDT-avlopp (Bad-, Disk- och Tvättvatten). Lösningen presenteras av 4evergreen på årets MaskinExpo, den 18-20 maj. 

Den helt integrerade allt-i-ett-lösningen från 4evergreen har en slamavskiljare på 1 100 liter och använder därefter en bioreaktor. Tekniken är certifierad och väl beprövad. Reningen sker helt utan el, kemikalier och rörliga delar.

– Installationen är enkel och utrymmet som tas i anspråk är minimalt. Systemet finns även i XL-format. Den hittills största applikationen som är installerad renar BDT-avlopp från tio hushåll, berättar Oscar Falkenberg på Evergreen Solutions.

Fördelar med BDT på burk:

  • Slamavskiljare och infiltration i ett
  • Ingen el
  • Inga kemikalier
  • Inga rörliga delar
  • Möjlighet till 10 års garanti
  • Certifierad och dokumenterad prestanda

www.4evergreen.se

Aktuellt

12 000 alkolås sedan införandet

12 000 alkolås sedan införandet

Sedan möjligheten infördes har Transportstyrelsen beslutat om över 12 000 körkort med villkoret alkolås. Det är överlägset flest...

ANNONS ▼
Fler artiklar