Produktnyheter

BDT-lösning på burk

BDT på burk. Enklare kan det knappast bli för den som söker efter en effektiv totallösning för rening av BDT-avlopp (Bad-, Disk- och Tvättvatten). Lösningen presenteras av 4evergreen på årets MaskinExpo, den 18-20 maj. 

Den helt integrerade allt-i-ett-lösningen från 4evergreen har en slamavskiljare på 1 100 liter och använder därefter en bioreaktor. Tekniken är certifierad och väl beprövad. Reningen sker helt utan el, kemikalier och rörliga delar.

– Installationen är enkel och utrymmet som tas i anspråk är minimalt. Systemet finns även i XL-format. Den hittills största applikationen som är installerad renar BDT-avlopp från tio hushåll, berättar Oscar Falkenberg på Evergreen Solutions.

Fördelar med BDT på burk:

  • Slamavskiljare och infiltration i ett
  • Ingen el
  • Inga kemikalier
  • Inga rörliga delar
  • Möjlighet till 10 års garanti
  • Certifierad och dokumenterad prestanda

www.4evergreen.se