Produktnyheter

Varm och bekväm skyddsstövel

Ceramic Mid är en ny varm och bekväm skyddsstövel med lågt skaft för proffs som är ute när vi andra är inne.

Den tid är förbi då stövlar var obekväma och kalla. Moderna stövlar är smidiga, bekväma och varma.

Alla vattensamlingar är inte djupa och därför krävs inte alltid stövlar med höga skaft. Nya skyddsstöveln Ceramic Mid har ett lågt smidigt skaft som gör det enkelt att ta den på och av. Isoleringen i neopren gör dessutom stöveln varm och mycket bekväm. Nya Ceramic Mid ger även ett fullgott skydd. Tåhätta och spiktramp är i komposit och den har en sajpad sula i nitril som även kan dubbas. Ceramic isolerar 20 C° och håller fötterna både varma och torra. Stöveln har högsta skyddsklass S5 enligt EU/ISO.

Ceramic är en skyddsstövel enligt ett nytt modernt koncept där komfort och säkerhet har prioriterats. ”Det är fantastiskt att se de glada leenden som möter oss när vi låter testa Ceramic på arbetsplatserna” säger, BootCompany’s man i Sverige Rolf Reuter.

Läs mer om Grub’s stövlar på följande länk: www.BootCopmany.se