Produktnyheter

Ny fältdator med avancerad prestanda

Sokkia introducerar nya fältdatorn T-18 designad för att erbjuda en hållbar ergonomisk lösning med en snabbare bearbetning, en större skärm, bättre anslutning och längre batteritid än tidigare tillgängliga jämförbara system.

Handenheten är utrustad med en 3,7-tums skärm anpassad för läsning i solljus, 1 GHz-processor,1 GB internt minne, intern GPS och upp till 10 timmars drifttid på batteriet.

”T-18 är extremt mångsidig och perfekt för geopositioning, konstruktion, kartering och vertikala konstruktionsapplikationer”, säger Ray Kerwin, Director of Global Surveying Products.

Fältdatorn har ett 3,5 G-mobilmodem som gör det möjligt för användaren att bruka internet för RTK (realtids kinematiska) korrigeringstjänster.

”Dessutom ger det interna GPS-alternativet en navigeringsfunktionalitet som kan klara av en noggrannhet på tre meter. Med en 72-kanalig ”all-in-view tracking-mottagare” kan den användas för navigering eller allmän positionering,” säger Kerwin.

Andra viktiga standardfunktioner som T-18 är utrustad med är bland annat Bluetooth® och Wi-Fi-anslutning, samt en IP65-klassificering för damm- och vattenskydd.

Besök www.blinken.eu för mer information om produkten.