Ny fältdator med avancerad prestanda

Ny fältdator med avancerad prestanda

Sokkia introducerar nya fältdatorn T-18 designad för att erbjuda en hållbar ergonomisk lösning med en snabbare bearbetning, en större skärm, bättre anslutning och längre batteritid än tidigare tillgängliga jämförbara system.

Handenheten är utrustad med en 3,7-tums skärm anpassad för läsning i solljus, 1 GHz-processor,1 GB internt minne, intern GPS och upp till 10 timmars drifttid på batteriet.

”T-18 är extremt mångsidig och perfekt för geopositioning, konstruktion, kartering och vertikala konstruktionsapplikationer”, säger Ray Kerwin, Director of Global Surveying Products.

Fältdatorn har ett 3,5 G-mobilmodem som gör det möjligt för användaren att bruka internet för RTK (realtids kinematiska) korrigeringstjänster.

”Dessutom ger det interna GPS-alternativet en navigeringsfunktionalitet som kan klara av en noggrannhet på tre meter. Med en 72-kanalig ”all-in-view tracking-mottagare” kan den användas för navigering eller allmän positionering,” säger Kerwin.

Andra viktiga standardfunktioner som T-18 är utrustad med är bland annat Bluetooth® och Wi-Fi-anslutning, samt en IP65-klassificering för damm- och vattenskydd.

Besök www.blinken.eu för mer information om produkten.

Aktuellt

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport förvärvar Pilotene Transport AS och rycker därmed allt närmare målsättningen att bli marknadsledande på snabba transporter i Norden.

ANNONS ▼
Vägtrafiken i april

Vägtrafiken i april

Under april 2019 omkom 17 personer och 1 224 personer skadades i vägtrafiken.

Se upp för piratkopierade bildelar

Se upp för piratkopierade bildelar

Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) varnar verkstäder och bilägare för att montera in bildelar om ursprunget av delen är okänd.

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar stort inför framtiden. Ett led i denna satsning är byggnation av nya kontorslokaler och lager.

Fler artiklar