Kortnyheter

Entreprenad Live är positiva i orostider – “Vårt koncept håller”

– Vi är positiva till Entreprenad Live i höst 3-5 september på Säve depå. Just nu har många det besvärligt men vi fortsätter följa riskbedömningar, riktlinjer och rekommendationer från svenska myndigheter och följer deras beslut, säger mässans projektledare Hans-Erik Kristensson.

– Vi hoppas och tror som myndigheterna säger att problemet med Corona kommer att stabiliseras och vara under kontroll under sommaren och att vi därför utan problem kan genomföra mässan. Vi följer med andra ord vår ursprungliga plan och gör inga förändringar i dagsläget.

Nästan fullbokat

– Det är fem månader kvar till mässan och mässan är i stort sett fullbokad, det finns någon enstaka monter ledig, men vi bokar in utställare även nu. Vi räknar med att mässan kommer ungefär att vara i samma omfattning som tidigare. Vi tror också att Entreprenad Live, som är en regional mässa, fungerar väldigt bra i tider som dessa. 81% av våra besökare från mässan 2018 kom från Västra Götaland och Halland. Det betyder att det är lätt, enkelt och tidseffektivt att komma till mässan för dem. De mässor som kräver längre resor för besökarna kanske får det besvärligare i tider som dessa när resandet minskar.

Fjärde mässan

– Det betyder också mycket att det nu är fjärde gången mässan arrangeras i Göteborg och mässan och mässområdet är väl etablerade hos våra besökare och utställare. Vårt helt unika koncept med hårdgjorda monterytor och grävytor/demo-område direkt i montern är riktigt bra och uppskattat av alla. Det är det som både besökare och utställare vill ha och rankar väldigt högt med Entreprenad Live.

– Vi ser fram emot när vi kan lägga Corona-oron bakom oss och jobbar hårt för att Entreprenad Live blir lika bra och uppskattad som den brukar vara, avslutar Hans-Erik.