Produktnyheter

App ska underlätta terminalarbete

applikation för soreting vid terminaler
I den första versionen finns funktioner for att ankomstregistrera och sortera paket, fler funktioner är planerade.

Nu har det släppts en ny app för sista milen terminaler. Appen från PinDeliver ska underlätta leveranser nu när e-handeln har ökat under corona-pandemin.

Den nya appen är en molnbaserad leveransplattform som ska ge extra stöd nu när det finns en ökad efterfrågan på e-handel och effektiva leveranser. Rådande pandemi har snabbat på produktutveckling och nya funktioner. Därför lanseras nu en app särskilt för sista milen terminaler. I den första versionen finns funktioner for att ankomstregistrera och sortera paket, vilket leder till ökad kvalitetssäkring och effektivisering.

− Våra kunder har efterfrågat ytterligare stöd från oss på sina terminaler for att hantera den ökade mängd paket och leveranser. Därför har vi nu utvecklat en app som förenklar och effektiviserar terminal- och lagerarbetet, säger Jon Perslow, Produktansvarig på pinDeliver.

Appen kommer att fyllas med fler funktioner med tiden. PinDeliver är en molnbaserad leveransplattform som genom att digitalisera last mile logistics-processen ska spara tid, bränsle och miljö. Appen ska även genererar förutsägbara och hållbara leveranstider for slutkunden.

Mer om appen finner du här.