Kortnyheter

Bosch Rexroth certifierar Alftaprodukter AB

"Att Alftaprodukter nu är Certified Excellence är ett kvitto på att de uppfyller de högt ställda krav vi ställer på våra partner", säger Henrik Olofsson, partneransvarig på Bosch Rexroth.

Bosch Rexroth välkomnar Alftaprodukter AB till Certified Excellence. Alftaprodukter har sitt säte i Alfta i Hälsingland och levererar reservdelar och utrustning till skogsmaskiner samt mobilhydraulik.

Som en certifierad partner inom service har Alftaprodukter ett djup teknisk kunskap om Rexroths komponenter. De utför både diagnostik och reparation av komponenter för mobila applikationer. Företaget använder nödvändig Rexroth-verkstadsutrustning, testprocedurer och originaldelar samt har ett stort lager av reservdelar.

Snabbare och effektivare

– Det känns spännande att nu vara certifierade enligt Bosch Rexroth Certified Excellence. För Alftaprodukter är samarbetet med Bosch Rexroth otroligt värdefullt. Att knyta till oss deras kunskap och expertis innebär att vi kan hjälpa våra kunder på ett ännu snabbare och effektivare sätt. Vi ser fram emot att utvecklas och växa tillsammans med Bosch Rexroth, säger Stefan Carlsson, vd för Alftaprodukter AB.

 

 

 

Källa: Bosch Rexroth